انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی دانشپذیران، اساتید محترم،پرسنل و همچنین اعضای محترم انجمن علمی دانشگاه سنا تبریک می گوییم.

 

((انجمن علمی دانشگاه سنا))

  ((مهندسی علوم و صنایع غذایی))





تاريخ : برچسب:,
ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

حسین توکلی خبر داد: کلید تصحیح سوالات کارشناسی ارشد 92 تمامی 133 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد 92 یکشنبه 29 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می شود.

و همچنین یاد آور شد سوالات ارشد 92 برروی سایت سازمان سنجش قرار نخواهد گرفت.

نتایج کارشناسی ارشد 92 در قالب کارنامه تنظیم شده و در فاصله 15تا19 اردیبهشت ماه 92 اعلام می شود؛ نتایج نهایی نیز نیمه اول شهریورماه اعلام خواهد شد.

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 مهلت انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد که از چهارشنبه 22 آذر آغاز شده بود و تا امروز ادامه داشت، تا ساعت 24 سه‌شنبه 5 دی‌ماه تمدید شد.

افراد حاضر در جلسه کارشناسی ارشد سال 91 که در مرحله نخست اعلام نتایج موفق به پذیرش در واحدهای دانشگاه آزاد نشده‌اند یا افرادی که در مرحله دوم اعلام نتایج پذیرفته شده‌اند و در واحد دانشگاهی محل پذیرش نام نویسی نکرده‌اند، تا سه‌شنبه مهلت دارند انتخاب رشته کنند.  داوطلبان واجد شرایط تا سه‌شنبه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد، به نشانی www.azmoon.org، کارت اعتباری 12 هزار تومانی، تهیــه و انتخاب رشته کنند. داوطلبان می‌توانند 10 کد رشته را بر اساس علاقه، انتخاب و در سایت نام نویسی کنند.


منبع : خبرگزاری فارس



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

  شب یلدا مـقـالـه در مـورد شـب یـلـدا

 

ایرانیان از دیرباز پایان فصل خزان و فرا رسیدن سرما و دگرگونی رنگ زمین از زردی خزان به سفیدی عشق و محبت را  در شبی بلند و مهربان گرامی می‌دارند.

با یلدا واپسین ساعات خزان گذر می‌کند و صدای پای زمستان با سوزی سرد اما نوازشگر به گوش می‌رسد. نفس گرم شب یلدا و دور هم نشستن، سوز سرما را از یادها می برد.

یلدایتان پرخاطره باد !

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مرکز آزمون دانشگاه آزاد از آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه آزاد از اواخر دی ماه خبر داد. اقبالی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 92 دانشگاه آزاد در اواخر دی ماه، گفت: حذف کنکور شامل حال رشته‌های دوره کارشناسی ارشد نمی‌شود.

اطلاعات تکمیلی در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

نخستین تولید كنندگان تبلت ایرانی

 

در خدمت سه مدیر محترم شرکت تعاونی دانش بنیان اسپیناس هستیم. لطفاً هر کدام از دوستان به ترتیب خود را معرفی نمایید.

احسان خزایی: متولد 1370 هستم و در شهر کرج به دنیا آمده‌ام. در حال حاضر در رشته طراحی صنعتی دانشگاه تهران مشغول تحصیل هستم. تقریباً 4 سال است که عضو بنیاد علمی نخبگان هستم. اولین اختراع من در سال 1386 به ثبت رسید. تاکنون 13 اختراع به ثبت رسانده‌ام. آخرین اختراع من در سال 1389 دستگاه قرآنی و تبلت بود.

اولین اختراعم یک سامانه مکانیزه و دیجیتالی است که با همکاری آقای محب علی در سال 1386 آماده شد. این سامانه کلیه کارهای مربوط به هتل‌ها و رستوران‌ها را برای سفارش‌گیری و ارسال غذا به صورت اتوماتیک با کمک نرم‌افزار رایانه ای و یک ربات هوشمند انجام می‌داد.

امیر محب علی نژاد: در سال 1371 در تهران متولد شدم. دانشجوی دانشگاه امیرکبیر تهران در رشته برق هستم. از سال 1389 مدیریت بخش نرم افزار و سخت افزار شرکت تعاونی دانش بنیان بر عهده اینجانب است.

شادی قادری: کارشناس طراحی صنعتی. تاکنون چندین اختراع داشتم ولی به علت مشکلات پیش رو، هنوز نتوانسته‌ام اختراعاتم را به ثبت برسانم. از اختراعاتم طراحی یک ماوس برای طراحان بود که نیاز کاربر به کیبورد را حذف می‌کند. یک طراح می‌تواند کلیه نیازهای حرفه‌ای خود را برآورده کند. همچنین طراحی یک اتو مخصوص هتل را داشتم. به طور کلی سعی کرده‌ام طراحی‌های خود را به صورت خاص انجام بدهم و کلیت نداشته باشد. اعتقادم بر این است که کشور ما برای پیشرفت نیازمند این است که اختراعات به صورت مخصوص و هدفمند پیگیری شوند. در تبلت‌های تولیدی شرکت نیز تلاش بر همین موضوع است. در ابتدا سعی کردیم که نمونه های عام‌تری داشته باشیم، زیرا پشتوانه مالی نداشتیم. اما در حال حاضر تلاش می‌کنیم برای قشرهای مختلف، دانشجویان، طلاب و ... نرم‌افزار طراحی کنیم. حتی در حال طراحی سایت‌های مختلف هستیم تا کاربری آن برای افراد مختلف، آسان‌تر شود.

بقیه در ادامه مطلب ...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به برگزاری همزمان آزمون دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1392 و هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، به تشریح جزئیات برگزاری این آزمون پرداخت.
ˈحسین توکلیˈ روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: ثبت نام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال 1392 و هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور از نهم تا شانزدهم آبان ماه جاری انجام می شود.
وی با بیان آنکه مدارک ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد امسال در باجه های پستی توزیع نخواهد شد، گفت: تهیه مدارک ثبت نام این آزمون صرفا به شیوه اینترنتی و از طریق پایگاه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org امکان پذیر است.

بقیه در ادامه مطلب...

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

مشاور عالي سازمان سنجش از آغاز زمان ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد 92 در آبان ماه خبر داد. دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد از نهم تا 16 آبان ماه انجام مي‌شود، اظهاركرد: داوطلبان مي‌توانند در مهلت مذكور به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org، مراجعه كنند.

 توكلي با اشاره به تصويب تغيير زمان برگزاري آزمون كارشناسي ارشد، گفت: آزمون كارشناسي ارشد 92 در طي روزهاي 18 تا 20 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

 در همين رابطه نادري‌منش معاون آموزشي وزارت علوم در گفت‌گو با ايسنا در خصوص نحوه برگزاري و ظرفيت پذيرش آزمون كارشناسي ارشد 92، گفت:‌برنامه وزارت علوم افزايش اين ظرفيت است.

 

سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي خبرگذاری ایسنا



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

آغاز سال تحصیلی 92 - 91 را به تمامی دانشپذیران و اسـاتیـد محترم، پـرسـنل و هـمـچنیـن اعـضای محتـرم انـجمـن علـمی دانـشگاه سنـا تـبریک می گوییـم.

 

                                            (انـجمن علـمی دانشـگاه سنــا)

                                               (مهندسی علوم و صنایع غذایی)





ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

19 - 25 اردیبهشت 91 / تهران: باشگاه انقلاب ،فرهنگسرای خاوران / 10 صبح الی 9 شب

برنامه ها:          
  • سخنرانی مقامات عالی از وزارت بهداشت، جهاد و کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت،اتاق بازرگانی ، پیشکسوتان در افتتاحیه و اختتامیه ، حضورشخصیتها و چهره‌های ملی، هنرمندان ، ورزشکاران و...
  • برگزاری نمایشگاه در راستای معرفی توانمندی ها و نوآوری های صنایع غذایی با امکان فروش
  • ایجاد فضای سمپلینگ با تشریفات و تولیدات و اختصاص هر روز به یک نوع غذا، سالاد، سنتی ، ملل
  • برگزاری برنامه های فرهنگی ، هنری ،تفریحی،ورزشی ،اجتماعی
  • کارگاه‌های مشاوره تغذیه، آشپزی، ،پیشگیری دیابت، چاقی ، مسابقه های متنوع آشپزی و سفره‌آرایی
  • اعطای تندیس زرین برند خلاق مردمی
  • پوشش خبری و گزارش از شبکه های تلویزیونی،رادیویی،نشریات مختلف
  • پیش بینی حضور و بازدید یک میلیون نفر از بخشهای مختلف جشنواره و نمایشگاه با بستر سازی برای بازدیدکنندگانی ازکارکنان و خانواده های آنان در سازمانها و شرکتهای بزرگ وعامه مردم  و شهرهای مختلف با همکاری آژانس‌های مسافرتی در سراسر کشور جهت راه‌اندازی تورهای گردشگری
  • گفتگوی مدیران و صاحبان برند و کارشناسان آنها با مردم
  • برگزاری استیج 2 الی 3 ساعت با حضور مجریان زبده تلویزیون و رادیو، خوانندگان، ارکستر، برنامه های شاد توسط هنرمندان برجسته ، برنامه های ویژه با محوریت غذا و سلامتی،و....
  • رادیو جشنواره با برنامه های متنوع ،پخش پیامهای بازرگانی و گفتگو با صاحبان برندها و..
  • کارناوال شادی  با 10شخصیت کارتونی برگرفته از محصولات غذایی با پیام و شعر و سرود کودکانه در حوزه غذا، سلامتی ، بهداشت و ...
  • بقیه در ادامه مطلب  .....

 

 

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

 

به گزارش فودتک، انجمن علمی دانشجویی شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری مرکز تحقیقات شیلات بسیج دانشجویی استان مازندران برگزار می کند.

 

بقیه در ادامه مطلب...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

پنجمين جشنواره علوم و صنايع غذايي ايران 10 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري موج، بنا بر اعلام روابط عمومي انجمن علوم صنايع غذايي اين همايش از ساعت 17 الي 20 برگزار خواهد شد.
در جشنواره صنايع غذايي که به صورت سالانه برگزار مي شود و به نام جايزه علمي دکتر هدايت شهرت دارد، تنديس بنيانگذار علم غذا به برگزيدگان دانشگاه، صنعت، واحدهاي برتر صنعت غذا و بازنشستگان وزارتخانه ها اهدا خواهد شد.

بقیه در ادامه مطلب ....

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان اولين همايش ملي " صنایع غذایی " را در تاريخ هاي 9و 10اسفند ماه سال جاری در این واحد برگزار مي نمايد. بدينوسيله از كليه اساتيد، دانشجويان، پژوهشگران و صاحب نظران دعوت مي گردد با ارائه مطالب علمي ارزشمند خود ما را در هرچه بهتر برگزاري اين همايش ياري نمايند.

بقیه در ادامه مطلب ...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

 

  

 بقیه در ادامه مطلب...

 

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی از ارائه بسته‌بندی محصولات با همکاری کلینیک بسته‌بندی مواد غذایی ایران به واحد‌های صنعتی خدمات مشاوره کلینیکی خبر داد

مسعود مهدی‌زاده اظهار داشت: شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی به منظور ایجاد و گسترش و همفکری و همکاری‌ها با هدف ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی؛ با کلینیک بسته‌بندی مواد غذایی ایران در راستای گسترش توان ملی در حل مشکلات و معضلات بخش صنعت و نیل به خوداتکایی ملی این تفاهمنامه همکاری را منعقد کرد.



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

چهارمین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذای سالم، همزمان با جشنواره طلایه داران ایمنی وسلامت صنایع غذایی کشور، با همکاری سازمان غذا ودارو،دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور،تشکلها، واحدهای تولیدی و دست‌اندرکاران مرتبط در این حوزه، با هدف اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذای سالم و ایمن، و با شعار "تولید غذای سالم، ضامن ایمنی و سلامت جامعه" از تاریخ 1 تا 4 آذر 1390 درتهران برگزار خواهدشد.

بقیه در ادامه مطلب...

 

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد